Blog

zalivni sistem, scenario, programski scenario, opustanje u basti, alexa

Zašto moderne genracije sve više investiraju u automatizaciju svog životnog prostora?

Moderna generacija ja svesna prednosti moderne tehnologije i važnosti sprovođenja svih dosupnih ekoloških mera, te se rado odluči za projekat "automatizacija doma".
pametna kuca, inteligentni asistent, korisnicki interfejs, pomoc u kuci, posebne potrebe, Alexa, upravljanje glasom, glasovne komande

Inteligentni asistent pametne kuće - Alexa

Ako već postoje tri korisnička interfejsa koje nudi pametna kuća, zašto je je baš glas, tj. inteligentni asistent Alexa, najpopularnija? U čemu je tajna?
automatuzacija, ventilacija, klimatizacija

Automatizovan sistem za ventilaciju i sistem za klimatizaciju

Sistem za klimatizaciju i sistem za ventilaciju privlači najviše pažnje potencijalnih korisnika u prolećnim i letnjim mesecima.
ušteda energije

Pametna kuća i ušteda električne energije kao njen najveći adut

Ono što najviše zanima korisnike i ono što najčešće utiče na njihovo celokupno zadovoljstvo koje donosi projekat automatizacije jeste - ušteda elektične energije.

Sigurnost na prvom mestu!

Osim toga što je skoro nemoguće nadmudriti alarmni sistem i uopšte softver pametne kuće, dobro kreiran scenario je uvek biti za jedan korak ispred plana provalnika.

Da li želite da Pametna kuća radi za vas?

Podsistemi Pametne kuće su kreirani tako da vaš pametni dom radi za vas čak i onda kada želite spokojno da odmarate na dalekim plažama.